Våre fagerbarnfoto RRA

Våre fagerbarn

Fagerborg menighet har solid erfaring med å drifte egen barnehage. Helt siden 1958 har menigheten hatt fokus på å prioritere tilbud og aktiviteter for de som er i begynnelsen av livet. Det var mange barneminner knyttet til glad slitasje på den over femti år gamle bygningen vår. Det hender at vi har en bestemor eller bestefar av dagens barnegruppe som selv har trått sine barnesko til og fra vår lille røde stue. 

I 2008 besluttet menigheten å bygge nye lokaler og ønsket å ytterligere satse på å gi trygge og gode oppvekstvilkår for de aller minste. 

Reiulf Ramstad Arkitekter tok utfordringen og tegnet et spenstig bygg der lekende linjer og et lyst og varmt innemiljø gir ramme for kreativ lek og utvikling. Med et bevisst valg om å beholde drift omkring avdlingsprinsippet, ønsker barnehagens ledelse å styrke barnas tilhøringhet- og trygghetsopplevelse. Samtidig kan de ulike rommene åpnes mot hverandre slik at avdelingene kan utvide plassen og ha felles lek og aktiviteter. Glass og vinduer morsomt og rart plassert gjør at stimulerende dagslys er gjennomgående flere steder i bygningen. 

Det er mange årskull av 3-6 åringer som har eierskap til sin tid ved Blåveis og Hvitveis. Nå i større hus, er virksomheten utvidet. De aller minste 1-3 åringene finner sin trygghet på småbarnsavdelingene Tyttebær og Blåbær. 

Velkommen til oss. Her er det godt å være, leke og lære!

 

Powered by Cornerstone